NYTT ALBUM MED OLA BREMNES : MOLO

MOLO består av 12 nye sanger om beskyttelse, forgjengelighet, kjærlighet og gode ting som bare «Kommer a sæ sjøl». 

Med seg på plata har Ola et stjernelag av musikere som over år har vært bidratt til å forme musikken hans: 
Terje Nohr (gitarer), Kristin Skaare (tangenter), Gjermund Silset  (bass) og Arnfinn Bergrabb (trommer).  I tillegg topper Ragnhild Furebotten laget med fele og sang på noen av låtene.  Bugge Wesseltoft er også innom på musikalsk gjestevisitt.
 
Plata er i likhet med forrige Bremnes-plate mesterlig produsert av Are Bredal Simonsen og innspilt i Store Studio, Bodø i januar 2015.
 
MOLO er en plate som har et noe tøffere uttrykk enn tidligere. Poesi og lun ettertenksomhet er likevel ikke vanskelig å finne. Dette er nok en varm og vakker plate
fra Ola som fylte 60 i år og attpåtil kan feire 35-årsjubileum som plateartist.
 
Med klassikere som Har du fyr, Grågåsa, Mi pia, Båtbygger Jo, Kom sne, Folk i husan og Rødbrune seil , har Ola gjort seg bemerket som en av landets fineste sangskrivere.  
Mange av låtene hans er brukt og innspilt av andre artister som Moddi, Hekla Stålstrenger, Maria Mittet Haukås, Agnethe Johnsen og Kari Bremnes.
 
NRK-programmet «En fyr fra Bremnes» som ble sendt i vinter, bidro til å gjøre folk over det ganske land enda mere glad i Ola og musikken hans.
 
Ola mener at verden trenger moloer. Steder du kan søke ly og trygghet, og steder du kan reise ut fra når kysten omsider er klar.

5. oktober er albumet ute. I første omgang blir det release- og jubileumsturné med fullt band i Nord-Norge 23- 30 oktober.